Yemek Odası Dekorasyonu | Yemek Odası Tablo Modelleri

Evinizdeki her alanın farklı bir tarzı, amacı ve hissi vardır. Topluluk uzmanlarımız tarafından özenle seçilmiş sanat eserlerinden oluşan koleksiyonlarla tamamlanan Eviniz için Tablo Seçimi serimizin yardımıyla her odaya uygun sanatı bulun. 

Sanat gibi, yemek yemek ve içki içmek de kişisel ve duyusal deneyimlerdir. Özgün bir sanat eseri, yemek zamanının yaşama sevincine yalnızca katkıda bulunur.

Tipik olarak ara sıra kullanım için kapalı bir alan olan yemek odası, sohbeti ateşleyen ve akşam yemeği misafirlerinizi büyüleyen açıklama parçalarını sergileme şansı sunar.

Yemek alanınız ister gündelik ister resmi olsun, sanat, gerekli dozda sıcaklık, doku, renk ve görsel ilgiyi ekleyen son dokunuştur. 

Simon Sağlamoğlu’nun soyut çalışmaları veya Rasim Gökdeniz’in büyük ölçekli çiçek resimleri gibi büyük şekillere ve cesur renk şeritlerine sahip tablolar yemek alanınızı vurgulayabilir. 

Gizem Güneyli’nin Yunanistan portreleri veya Fatma Eroğlu‘un alabora olan dalgalara modern yaklaşımı gibi kapsamlı konularla drama da ekleyebilirsiniz.

Çalıştığınız ölçek veya stil ne olursa olsun, yemek odası için sanat eseri seçmenin anahtarı, deneyimi zenginleştiren eserler seçmektir.

Sanat eserinizi nasıl ve nereye asacağınız söz konusu olduğunda, mobilyalar en önemli faktörlerden biridir. Yemek odasında dikkat edilmesi gereken en önemli unsur masanızdır. Geniş, açık duvar alanıyla çalışıyorsanız, çalışmanızı uyum için masanın yaklaşık altı ila on iki inç yukarısına çevirebilir veya işi duvarda ortalayabilirsiniz.

Mağaza sayfamızdan, akşam yemeği misafirlerinizi şaşırtmak için daha fazla sanat eseri keşfedin.

Sanatla ilgili okumalar yapmayı seviyor musunuz? Sanatyapıyo’dan makaleler, derlenmiş koleksiyonlar ve gelişmekte olan sanatçılarla ilgili hikayeleri kaçırmamak için sayfamızı takip edebilirsiniz!

Sanatyapıyo

Sanatyapıyo, online sanat topluluğu. Sergi, koleksiyon ve eser pazar yeri platformu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close