Modern Ev Dekorasyon Örnekleri | Eviniz İçin 3 Hol Dekorasyon Fikri

Evinizdeki her alanın farklı bir tarzı, amacı ve hissiyatı vardır. 

Sanatyapıyo Ekibi tarafından özenle hazırlanmış önerilen sanat eserlerinden oluşan koleksiyonlarla tamamlanan “Dekorasyon Fikirleri” serimizin yardımıyla modern ev dekorasyon örnekleri bulabilirsiniz.

Giriş yolunuz için nasıl bir sanat koleksiyonu oluşturacağınızı keşfedebilirsiniz.

Koridorunuz, ziyaretçilerinizi karşılayan ve sizi her gün evinizde ağırlayan, evinizin geri kalanının havasını belirleyen alandır. 

İster büyük boy bir heykel için yeri olan açık bir fuayeniz, ister açıklama yapan bir tablo için uygun bir koridorunuz olsun, giriş yolunuzu kişiliğinizi yansıtan ve hoş bir ilk izlenim bırakan sanatla yükseltin.

Bir ifade özeti hem davetkar hem de bir geçiş alanında göze çarpacak kadar cesurdur.

Hol Dekorasyon Fikirleri

Geçiş alanları olarak, fuayeler, geçerken izleyicinin dikkatini çeken büyük ölçekli, yüksek etkili sanat için ideal bir sergileme alanı oluşturur. 

Ekibimiz özellikle, Yasir Özmen‘in soyut resimleri, Füsun Öğreten’in büyüleyici geometrik çalışmaları ve İsmail Özyürek’in pastoral manzara fotoğrafçılığı dahil olmak üzere, girişlerdeki büyük ölçekli sanat eserlerine gözlerini dikti.

Bu eserler, ziyaretçilerinizi evinize misafir ağırlamayı amaçlayan sanat için uygun bir kaliteyle çekiyor. 

Üç boyutlu sanat eserlerini giriş yolunun akışını engellemeyen güvenli bir alana yerleştirdiğinizden emin olun. Fuayeler ışıkla dolu olma eğiliminde olduğundan, çizimler veya fotoğraflar gibi düz sanat eserilerinizin UV korumalı camın arkasına çerçevelendiğinden ve resimlerinizin sanatçı tarafından koruyucu vernikle bitirildiğinden emin olun.

Mağazamızda öne çıkan girişe hazır diğer sanat eserlerini buradan keşfedin.

Dekorasyon önerileri ilginizi çekiyor mu?

Sanatyapıyo’dan makaleler, derlenmiş koleksiyonlar ve gelişmekte olan sanatçılarla ilgili hikayeleri kaçırmamak için sayfamızı takipte kalabilirsiniz.

Sanatyapıyo

Sanatyapıyo, online sanat topluluğu. Sergi, koleksiyon ve eser pazar yeri platformu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Press ESC to close