Yapay kumaş teknolojisi 20. yüzyılın ortalarında daha da gelişmiştir.Bütün bu gelişmeler toplumları daha demokratik bir hale getirirken giysi farkıyla zengin yoksul ayrımını ortadan kaldırırken moda etkisiyle ihtiyaç fazlası tüketime bağlantılı olarak ihtiyaç fazlası üretime neden olmaktadır.
Dışavurumcu anlayış ile oluşan resmin genelinde hakim olan renkler; kahverengi, ten rengi, beyaz ve yeşildir. Sıcak ve soğuk renkler harmanlanarak oluşturulmuştur. Genel olarak otantik bir değer taşıyan bu resimde, hayatımızda önemli yer kaplayan kişilerin kıyafetlerinden yararlanarak, nesneyi eserimde somut hale getirdim. Resimde birbirine bitişik şekilde resmedilen ayaklar, tüketim kültürünün içerisinde bizzat var olan fakat yalnızlaşmış insanları betimlemektedir. Yerde oturmuş iki ayağı birbirine bitişik insan, gelecek korkuları olan, düşünen insandır. Bir bolluk gerçeği ve bunun ileri seviyede arttığı günümüzde insan büyük ölçüde zararla karşı karşıya kalmakta ve kendi elleri ile oluşturduğu yapay dünya da yalnızlaşmaktadır. Kendisi de dahil olarak zararı üstlenen insanı, resmimde izleyiciye bu şekilde yansıtmayı hedefledim.
1996 yılında Ankara’ da doğdu. İlköğretim ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 2015 Yılı’nda özel yetenek sınavı ile Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Resim Bölümü’nü kazandı. 2019 yılında Selçuk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun oldu. 2019 yılında, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Akef Formasyon Birimi’nden 2019 yılında “Pedagojik Formasyon” sertifikası aldı. 2023 yılında ise Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim Anasanat Dalı’ nda, yüksek lisans programından mezun olmuştur. 2023 yılında, Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Plastik Sanatlar Sanatta Yeterlik Programına başlamıştır ve şu an devam etmektedir.